Kodėl svarbu grynas, veiksmingas ir tvarus

Kodėl svarbu grynas, veiksmingas ir tvarus

Jau seniai praėjo laikai, kai maisto papildų ar funkcinių maisto produktų reikėjo ieškoti specializuotoje sveikatos parduotuvėje. Šiais laikais papildų ir maisto produktų galima rasti visur - nuo salonų iki prekybos centrų. Tai ne visada gerai! Tad kodėl gi jums nepasiėmus vitaminų buteliuko, kai apsiperkate kassavaitinėje maisto prekių parduotuvėje?

Jei nusprendėte vartoti papildus, svarbiausia - kokybė. Skaitykite toliau ir sužinokite, kodėl jums turėtų rūpėti, kad preparatai, kuriuos perkate, būtų gryni, stiprūs ir tvarūs.

Grynas
Kodėl tai svarbu
Nesvarbu, ar žiūrite į maisto produktų pakelį, ar į MCT aliejaus buteliuką, svarbu tiksliai žinoti, kokias sudedamąsias dalis dedate į savo organizmą. Dažnai galite pažvelgti į priekinę pakuotės pusę ir jaustis taip, tarsi rinktumėtės sveiką produktą, tačiau, norėdami iš tikrųjų nustatyti, ar jis toks sveikas, kaip žadama, turite perskaityti sudedamųjų dalių sąrašą.

Grynumas yra labai svarbus. Geros kokybės produktų sudedamosios dalys bus nurodomos skaidriai, o jei jie yra aukštos kokybės, tikėtina, kad apie tai bus skelbiama nuo stogų. Pirmoji sąraše esanti sudedamoji dalis yra gausiausia gaminyje - verta žinoti, jei pirmoji sudedamoji dalis yra cukrus...

Prastos kokybės papildų sudėtyje šalia veikliųjų medžiagų dažnai gali būti priedų, pavyzdžiui, tepalų, dažiklių, tirštiklių, lipnumą reguliuojančių medžiagų ir rišiklių, kurie gali trukdyti organizmui įsisavinti norimas maistines medžiagas. Kai kurie saldikliai ar stabilizatoriai, pavyzdžiui, dikalio fosfatas, gali pakenkti jūsų mikrobiomui. Užpildų sudėtyje kartais gali būti alergenų, pavyzdžiui, glitimo ar sojos; tai nenaudinga tiems, kuriems reikia atidžiai stebėti šias sudedamąsias dalis. Galite būti tikri, kad visi "Ancient + Brave" produktai yra 100 % natūralūs, be dirbtinių ingredientų, GMO, užpildų ir rafinuoto cukraus.

Taip pat ne visiems žinoma, kad kai kuriuose nekokybiškuose papilduose galima rasti teršalų, pavyzdžiui, pelėsių, sunkiųjų metalų, pavyzdžiui, gyvsidabrio, pesticidų ir kitų toksinių medžiagų.

Užtikrinti, kad jūsų preparatai būtų švarūs, pradedama nuo ingredientų tiekimo. Ar jie atkeliauja iš netoksiškos aplinkos? Ar jie gaminami taikant natūralius ūkininkavimo procesus, kurie riboja pesticidų ar hormonų kiekį? Naudinga ieškoti sertifikavimo iš tokių organizacijų kaip "Soil Association", kurios taiko griežtus tiekimo grandinės standartų rinkinius. "Ancient + Brave" pirmenybę teikia geriausių ingredientų įsigijimui iš ekologiškų ir ekologiškų tiekėjų, kai tik įmanoma.

Taip pat svarbu vengti gyvūninės kilmės produktų (pvz., kolageno) iš prastos kokybės gyvūninių ar jūrinių šaltinių, kurie buvo šeriami grūdais arba kurių ūkininkavimo praktika buvo prasta.

Nors etiniu požiūriu tai yra svarbus pasirinkimas, maistiniu požiūriu tai taip pat turi įtakos kolageno kokybei.

Ieškokite tokių žodžių, kaip "žole šeriamas" arba "laukinių gyvūnų", kurie rodo, kokios kokybės gyvūninės kilmės produktai yra gaunami. Žole šeriamas arba ganyklose auginamas gyvūnas reiškia, kad jis galėjo maitintis natūraliu maistu, o tai lemia didesnį tam tikrų maistinių medžiagų kiekį, palyginti su gyvūnais, kurie buvo šeriami pertekliniais grūdais ir kuriuose yra mažiau antibiotikų, pesticidų ir kitų toksinų. Paprasčiausiai gyvūnų mityba atsispindės ir jų kolageno kokybėje, todėl "Ancient + Brave", gamindami "True Collagen", renkasi žole šertas karves, kurių kilmės šalis yra ES.

Naudojant galvijų kolageną taip pat labai svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad jis būtų gaunamas iš odos, o ne iš kaulų ar kremzlių. Manoma, kad iš odos gaunamas kolagenas yra švariausias, nes ši gyvulio dalis nuolat atsinaujina ir atauga per visą jo gyvenimą.

Taip pat tikėtina, kad dėl natūralios mitybos ir aktyvaus gyvenimo būdo laukinėje gamtoje sugautos žuvys pasižymi geresnėmis maistinėmis medžiagomis nei ūkiuose auginamos žuvys. Ūkiuose auginamos žuvys dažnai šeriamos grūdais arba granulėmis ir laikomos mažuose aptvaruose. Dėl to joms gali kilti didesnė utėlių ir bakterijų rizika, todėl jos dažnai gydomos antibiotikais, o kai kuriais atvejais - ir hormonais. Šių junginių patekimas į organizmą turi įtakos jūsų sveikatai. "Ancient + Brave" jūrinis kolagenas gaunamas iš laukinių žuvų, kurios gaudomos tvariu būdu iš šiaurės Atlanto vandenyno, be hormonų ir antibiotikų.

Galiausiai, kalbant apie grynumą, verta atkreipti dėmesį į tai, kaip laikomi jūsų papildai, ypač aliejai. Stiklinė pakuotė ne tik geriau saugo aplinką, bet ir yra natūralus barjeras, apsaugantis nuo užteršimo, ir saugiai ilgiau išlaiko savo turinį. Tamsios spalvos stiklas ypač saugo ingredientus nuo šviesos, o tai svarbu aliejams, pavyzdžiui, MCT. Dėl šviesos sukeltos oksidacijos aliejai gali surūgti, todėl sumažėja jų kokybė, skonis, maistinė vertė ir veiksmingumas. Stiklas taip pat yra vienas iš nedaugelio indų, iš kurio į turinį nepateka hormonus ardančių cheminių medžiagų, kaip tai gali daryti daugelis plastikų.

Mūsų preparatus rasite stikliniuose buteliukuose ir, kur įmanoma, iš medžiagų be plastiko, be to, mūsų "Ritual Jar" stiklainis sumaniai filtruoja žalingus UV ir infraraudonuosius spindulius, o tai reiškia, kad viduje esantis produktas išsaugomas ir padeda ilgiau išlaikyti jo maistinę vertę, skonį, spalvą ir aromatą.

Veiksmingas
Kodėl tai svarbu
"Laukiniuose papildų vakaruose" yra produktų, kuriuose tiesiog nepakanka pagrindinių sudedamųjų dalių, kad jie būtų veiksmingi. Reikia ne tik žinoti, kad produkte yra sudedamoji dalis, bet ir žinoti tinkamą dozę. Laimei, yra daugybė mitybos mokslinių tyrimų, kuriuose pateikiami įrodymai, kad tam tikros maistingosios medžiagos turi teigiamą poveikį, kai jų tiekiama pakankamai didelėmis dozėmis. Jais reikėtų remtis nustatant, kiek jų rasti savo kasdienėje dozėje.

NRV arba maistinių medžiagų pamatinė vertė (pakeitusi senesnį terminą RDA - rekomenduojama paros norma) yra orientacinė vertė, kuri padeda išvengti jų trūkumo, tačiau jos kiekis gali būti netinkamas optimaliai sveikatai užtikrinti. Kai kuriuose prastesnės kokybės produktuose, siekiant užtikrinti minimalų poreikį, kiekis sumažintas. Kita vertus, per didelis kai kurių maistinių medžiagų kiekis taip pat gali neigiamai paveikti sveikatą, o blogiausiu atveju - pakenkti. Mūsų preparatai ne tik tenkina minimalius mitybos reikalavimus; mes siekiame pasiūlyti dideles, tačiau saugias kai kurių vitaminų ir mineralų dozes, kurių mūsų organizmui reikia optimaliai sveikatai.

Augalų veiksmingumas
Augalai pasižymi nuostabia sinergija, nes juose galima rasti daugybę biologiškai aktyvių junginių, o ne tik pavienių maistinių medžiagų. Verta paminėti, kad ekologiškai auginami augalai ir botaniniai preparatai turi daugiau tam tikrų antioksidantų ir flavonoidų rūšių, taip užtikrinant, kad maistiniu požiūriu jie yra patys stipriausi. Paprasčiau tariant, ingredientų šaltinis = geresnė mitybos kokybė. Įkvėpimo sėmėmės iš motinos gamtos ir įtraukėme kai kuriuos geriausius jos augalus - nuo ciberžolės iki sausmedžio uogų.

Įsisavinamumas
Svarbiausia, kad būtų užtikrintas stiprumas, yra tai, ar iš tikrųjų galite įsisavinti vartojamą maistinę medžiagą. Vietoj "tu esi tai, ką valgai", optimalią sveikatą labiau atitinka "tu esi tai, ką įsisavini". Kad tai padarytumėte, turite sugebėti suskaidyti junginius. Hidrolizuoti kolageno peptidai yra puikus gerai įsisavinamų maistinių medžiagų pavyzdys, nes jie jau yra suskaidyti iki biologiškai prieinamos formos.

Biologinis įsisavinamumas reiškia maistinių medžiagų kiekį, kurį jūsų organizmas gali įsisavinti. Be to, yra daug skirtingų maistinių medžiagų formų, ir kai kurias iš jų organizmas paprasčiausiai daug lengviau įsisavina ir panaudoja nei kitas. Skirtingos formos taip pat gali turėti šiek tiek skirtingą naudą. Pavyzdžiui, magnio yra įvairių formų, pavyzdžiui, oksido (pigiausia, bet blogiausiai įsisavinama), citrato (puikiai tinka nuo vidurių užkietėjimo), bisglicinato (didelis biologinis įsisavinamumas) arba taurato (gerai subalansuoja cukraus kiekį kraujyje). Visada verta atlikti tyrimus arba pasitarti su sveikatos priežiūros specialistu, kad rastumėte tinkamą formą savo tikslams pasiekti.

Tvarus
Judėjimas, kūno poilsis ir tinkama mityba yra svarbūs jūsų sveikatai. Tačiau tikroji sveikata ir gerovė neapsiriboja vien asmeniu. Ji apima platesnį kontekstą. Kadangi esame gamtos dalis, svarbu atsižvelgti į tai, kokią įtaką mūsų sveikata daro planetos, kurioje gyvename, sveikatai.

Kaip įmonė, "Ancient + Brave" yra visapusiškai įsipareigojusi kurti geriausius produktus, kurie, jei tik įmanoma, gaunami iš ekologiškai sąmoningų, tvarių ir ekologiškų tiekėjų, kad ne tik pateiktų jums grynus ir veiksmingus ingredientus, bet ir atsižvelgtų į tai, kaip jie veikia visą aplinką.

Kalbant apie tvarumą, "Ancient + Brave" svarbus kiekvienas sprendimas. Todėl jie stengiasi gaminti geriausius produktus, kartu darydami kuo mažiau žalos planetai.

Jei ir jūsų darbotvarkėje šis klausimas užima svarbią vietą, svarbiausia ieškoti sertifikuotų prekių ženklų, kurie siekia dirbti pagal organizacijų, pvz;

B-korporacija - tapimas sertifikuota B-korporacija reiškia tvirtą įsipareigojimą kurti įtraukesnę ir tvaresnę ekonomiką, kurioje derinamas pelnas ir tikslas. Būdami sertifikuota B-korporacija, "Ancient + Brave" laikosi aukščiausių trečiosios šalies patikrintų reikalavimų. Nuo tiekimo iki pakavimo, darbuotojų, klientų, bendruomenės ir aplinkos - nė vienas ''akmenukas'' nepaliekamas nuošalyje.

Ancient + Brave tapo šios srities lydere, nes yra vienas iš daugiausiai balų visame pasaulyje surinkusių "B Corps" sveikatingumo prekių ženklų.

1 % už planetą - "1 % už planetą" taip pat reiškia, kad 1 % visų pardavimų skiriama aplinkosaugos tikslams, kurie saugo planetą - kuo daugiau įmonių ir asmenų prisijungia, tuo didesnį poveikį tai gali turėti.

Soil Association - Ancient + Brave skanūs ekologiški mišiniai Cacao + Collagen ir Coffee + Collagen yra sertifikuoti pirmaujančios Jungtinės Karalystės ekologinės organizacijos, kuri nustato griežtus standartus visiems tiekimo grandinės aspektams.

MSC sertifikatas - MSC sertifikatas - tai būdas parodyti, kad žvejyba atitinka tarptautinę geriausią tausios žvejybos praktiką. MSC sertifikatą turintis jūrinis kolagenas užtikrina, kad perkate tvariai sugautą žuvį.

ESG ženklas - aplinkosaugos, socialinis ir valdymo ženklas suteikiamas kaip pasitikėjimo ir išskirtinumo simbolis, leidžiantis jums, vartotojams, nustatyti, kurios organizacijos tikrai tiki ir veikia siekdamos užtikrinti tvaresnę ateitį.

FSC sertifikatas: Tai susiję su naudojamomis pakuotėmis, kurios gali būti perdirbamos arba biologiškai skaidomos, tačiau jos taip pat turėtų būti atsakingai gautos ir perdirbtos. FSC sertifikatas užtikrina, kad Miškų valdymo taryba patvirtino, jog naudojama pakuotė atitinka aukščiausius tvarumo standartus. Ancient + Brave visoms savo pakuotėms, įskaitant stiklą, FSC sertifikuotą kortelę ir kompostuojamus maišelius, naudoja atsakingus ir perdirbamus išteklius.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grįžti į tinklaraštį